Met de Winterschool op pad

In januari en februari organiseren Ouderen Samen en ABZ voor de tweede maal de Winterschool. We gaan ‘Op pad met de Winterschool’.

We nodigen je van harte uit om dit jaar samen met ons op pad te gaan. De keuze is divers; creatieve, educatieve en sportieve activiteiten. We blijven in Vught maar gaan ook pad naar Helvoirt en ’s-Hertogenbosch.

Maak je keuze uit de activiteiten en meld je aan door het inschrijfformulier in te vullen en te ondertekenen.
Het formulier graag sturen naar of afgeven bij:  ABZ, Ontmoetingscentrum DePetrus, Heuvel 2, 5261 EE Vught of info@abzvught.nl. Inschrijven kan ook via www.abzvught.nl.

Met je inschrijving word je automatisch ingedeeld. Oftewel, inschrijven = deelnemen.
Bij verhindering wordt er geen geld teruggestort.

Wij verwachten je op de dag en aanvangstijd bij de activiteit zoals vermeld in de folder. Je ontvangt geen bevestigingsbrief meer van ons. Bewaar de folder met data en tijden dus goed en maak eventueel een kopie van je inschrijving. Indien een activiteit is volgeboekt of niet doorgaat vanwege te weinig aanmeldingen, ontvang je ruim een week van tevoren bericht van ons. Meestal per mail of soms telefonisch. In dit geval wordt de deelnemersbijdrage niet in rekening gebracht.

Bij alle activiteiten zit een kopje koffie/thee inbegrepen. Overige consumpties en lunch zijn voor eigen rekening, tenzij anders vermeld.

Vragen? info@abzvught.nl, of tijdens kantooruren, 073–657 20 00.
Wij wensen je een gezellige winter en gaan graag samen met je op pad.

Ouderen Samen en Anders Bezig Zijn