Met de Zomerschool op pad in 2018

In juli en augustus organiseren Ouderen Samen en ABZ weer de Zomerschool. Dit jaar gaan we ‘Op pad met de Zomerschool’.

Activiteiten
Van 27 juni tot en met 20 augustus staan er maar liefst 33 activiteiten gepland. Elk jaar wordt het programma weer iets uitgebreider! Voor de sportieve senioren staan er weer mooie wandelingen en fietstochten op het programma. Over het landgoed Bleijendijk, langs de Dommel en Essche Stroom of naar Assisie. Voor degenen die wat minder mobiel zijn, zijn er ook leuke activiteiten, zoals een boottocht op de Dommel of een rustige wandeling door park Reeburg. Je kunt je creativiteit kwijt in de workshop fotografie of door te bloemschikken of te schilderen. Op culinair gebied kun je dit jaar worstenbroodjes maken of een heerlijke lunch met verse ingrediënten. En natuurlijk gaan we op pad; naar kasteel de Haar, naar Sterrenwacht Halley en naar museum SIEMei.
De opening van de Zomerschool zal dit jaar plaats vinden in DePetrus op woensdag 27 juni om 19.00u. Je kunt je hiervoor gratis inschrijven.

Programma en inschrijving vanaf 17 mei 2018
Het volledige programma van de Zomerschool staat in de brochure Zomerschool 2018. Deze brochure is vanaf 17 mei behalve bij ABZ in DePetrus ook op te halen bij de Rode Rik 2.0, het gemeentekantoor en WZC Theresia, Huize Elisabeth of de Vlasborch. De digitale versie kun je ook vanaf 16 mei bekijken op de websites van ABZ en Ouderen Samen.
Je kunt je aanmelden met het inschrijfformulier dat in de brochure zit. Het ingevulde formulier kun je sturen naar ABZ in Ontmoetingscentrum DePetrus, Heuvel 2, 5261 EE Vught. Inschrijven kan dan ook via de website van ABZ.

Voor foto’s klik hier