Betaling


Met je inschrijving verplicht je je tot betaling van het volledige cursusgeld. Cursisten verbinden zich voor de gehele cursus.

 

Betaling via Ideal
Schrijf je je in via de website, dan kun je direct via Ideal betalen. Bij het niet doorgaan van de cursus heb je recht op restitutie van het volledige cursusgeld.

 

Machtiging tot incasso
Met een inschrijving via het inschrijfformulier geef je een machtiging tot incasso af van het volledige cursusgeld. Dit innen we op het moment dat bekend is dat de cursus doorgaat. Het inschrijfformulier kun je invullen bij de betreffende cursus, workshop of lezing. Lukt dit niet dan vraag iemand in je omgeving, familie of kom in de ochtenden naar het ABZ kantoor.  

 

Regeling Meedoen
Voor de minst draagkrachtigen is er een vergoeding van het cursusgeld door de gemeente mogelijk. Hiervoor is een speciale regeling, de bijdrageregeling Meedoen. Informatie hierover kun je krijgen bij loket Wegwijs.

 

Volwassenenfonds samenwerkingspartners DePetrus

Als je rond moet komen van het bestaansminimum blijft er bijna nooit geld over om mee te doen aan activiteiten als muziekles, theater of sport, een lezing bij te wonen of een cursus te volgen.

Vanaf 1 januari 2022 is gemeente Vught aangesloten bij het Volwassenenfonds. Dit is een regeling voor iedereen van 18 jaar of ouder met een laag inkomen. Zij kunnen een financiële bijdrage aanvragen bij de gemeente om toch mee te kunnen doen met sportieve of culturele activiteiten.

De samenwerkende organisaties in DePetrus hebben een mooi aanbod voor besteding van de financiële bijdrage uit het Volwassenenfonds Cultuur. Je kunt zelf een pakket samenstellen bij de deelnemende bewoners van DePetrus. Daarvoor kun je kiezen uit het hele aanbod van Bibliotheek Vught (Huis73), ABZ, het Vughts Museum en Welzijn Vught. Volg bijvoorbeeld een leuke cursus, neem een jaarabonnement, ga mee met een rondleiding en bezoek een interessante lezing.

Wil je een aanvraag voor het Volwassenenfonds doen en een DePetrus-pakket kiezen? Meld je dan aan bij Welzijn Vught via ofni.[antispam].@welzijnvught.nl.