Over ons


Missie
Stichting Anders Bezig Zijn (ABZ) levert als organisatie een bijdrage aan het welzijn, sociale integratie, participatie en kwaliteit van leven van burgers uit de gemeente Vught.
ABZ staat midden in de samenleving. Bij alles wat we ondernemen hebben we oog voor de sociale omgeving en vinden we het daarom bijzonder belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen in de maatschappij binnen de Gemeente Vught.
Kortom: “Iedereen telt mee, iedereen doet mee”.


Visie
ABZ kijkt naar de wereld van nu en de kansen in de toekomst. Kwaliteit op alle fronten staat centraal. Dit houdt in dat we iedere deelnemer meer bieden dan alleen een cursus of activiteit. Iedereen moet op elk gewenst moment, in een aangename omgeving, een goede keuze kunnen maken bij ABZ. Wij zorgen hiermee voor waardevolle ontmoetingen in een prettige omgeving.

We realiseren dit onder meer door ons aanbod voortdurend uit te breiden en aan te passen aan de hedendaagse tijd en door onze locatie te voorzien van een eigentijdse uitstraling. Iedereen telt mee en iedereen doet mee vormt ook de komende jaren de leidraad bij alles wat we doen.