Inschrijven

Online inschrijven en betaling met Ideal
Je kunt je inschrijven via de website. Je kiest je cursus(sen) en doet deze in je ‘winkelmandje’. Door betaling via Ideal ben je automatisch ingedeeld. Je hoeft nu maar één keer je gegevens in te vullen. De gegevens blijven bewaard, zodat je ze niet telkens opnieuw hoeft in te vullen.

Inschrijven via inschrijfformulier en betaling middels machtiging
Je kunt je ook inschrijven met een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier. Indien je meerdere cursussen volgt, vul je per cursus één formulier in. Het inschrijfformulier kun je hier downloaden, uitprinten en invullen. Stuur het formulier op naar of geef het af bij:
ABZ, Heuvel 2, 5261 EE Vught

Inschrijfformulier 2021-2022

Volgorde inschrijving
Cursisten uit bestaande groepen kunnen zich tot 15 juni met voorrang opnieuw inschrijven als ze met de huidige cursus (van afgelopen seizoen) door willen gaan. Daarna is de inschrijving op volgorde van binnenkomst. Met de inschrijving verplicht je je tot betaling van het volledige cursusgeld. Cursisten verbinden zich voor de gehele cursus.

Je schrijft je ieder cursusjaar opnieuw in.

Dit geldt niet voor Beweeg je Fit, Pas op de plaats en Biljarten. Deze activiteiten lopen door tenzij je opzegt.

Bij onvoldoende deelname wordt een cursus uiterlijk één week voor aanvang geannuleerd of kan, in overleg met de docent en cursisten, tijdens de eerste les aangepast worden in duur of cursusprijs.  Bij annulering door ABZ heb je recht op restitutie van het volledige cursusgeld.

Tussentijds insteken op al gestarte cursussen is in principe mogelijk als er nog plaats is. Plaatsing geschiedt altijd in overleg met de docent.