Iets doen


Kennis, handen en/of financiën,

 

ABZ is een stichting met een vrijwillig bestuur en twee fte aan beroepskrachten. De verdere inzet gebeurt door docenten en vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten om ieder jaar weer een educatief en creatief programma neer te zetten in Vught.

 

Momenteel zijn we prachtig gehuisvest in DePetrus. Maar we zouden onze cursisten nog wat meer faciliteiten willen aanbieden. Want we willen uiteraard goed voor de dag (blijven) komen.

 

Kun je ons helpen? We willen bijvoorbeeld investeren in vernieuwing bij cursussen met moderne apparatuur (denk aan iPad of foto-accesoires zoals belichting e.d.).

 

Nieuw aanbod
Kun je iets betekenen in vernieuwing in ons aanbod? En wil je graag iets betekenen voor je medemens? Neem dan contact op en we maken een afspraak om eens nader kennis te maken.

 

Helpen
Vind je het leuk om met anderen iets te doen. We hebben verschillende cursussen of activiteiten waar we vaak een extra handje bij nodig hebben. Zeker voor mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken zijn deze extra handen fijn. Interesse?

Neem contact op met 073 – 657 20 00