DO – Gezonde leefstijl in Coronatijd – presentatie 4 december 09.30u

Op 4 december wordt er weer een bijeenkomst van DO georganiseerd. Deze keer staat een gezonde leefstijl centraal. Wat is een gezonde leefstijl en op welke manier kan je goed voor jezelf zorgen, ook in corona tijd! Leefstijlcoach Susan van Kempen vertelt je er alles over.

DO is een initiatief van de GGD en in samenwerking met Omarmen (ervaringsdeskundigen armoede) ABZ, kernteam bestaanszekerheid en Welzijn Vught. We organiseren maandelijks een activiteit rondom gezondheid en ontmoeting in de Speeldoos. In verband met de Coronamaatregelen organiseren we het online via Microsoft Teams. Na aanmelding ontvang je een link om deel te nemen online. Wil je vooraf eerst uitleg over Microsoft teams dan kun je dat aangeven bij je aanmelding. We geven je uitleg en oefenen een keer met inloggen.

Wanneer: vrijdag 4 december om 09.30u (tot ca. 11.00u)

Aanmelden: info@welzijnvught.nl of 073 – 6565350