Winterschool Vught 2021 ‘Samen op afstand’

Winterschool Vught “Samen op afstand”

We doen er alles aan om de Winterschool voor 55-plussers in de gemeente Vught door te laten gaan.
“Vooral in de winter vinden wij het belangrijk dat onze senioren elkaar “samen op afstand” kunnen ontmoeten” licht Marianne Bax van ABZ toe. Marijke Blanken van OUDEREN SAMEN is het daar helemaal mee eens: “Voor onze 55-plussers is het fijn om weer iets te kunnen ondernemen”. ABZ en OUDEREN SAMEN organiseren gezamenlijk de Winterschool in Vught.

Aangepast programma
Evenals bij de Zomerschool, wordt het dit jaar een aangepast programma.
De periode wordt iets korter: Van 16 januari tot en met 14 februari. En, voor zover mogelijk, zullen de meeste activiteiten buiten plaatsvinden. Dat kan prima met een warme winterjas, sjaal en handschoenen. Ook zal het aantal deelnemers per activiteit kleiner zijn.
De richtlijnen van het RIVM worden daarbij op de voet gevolgd.

Deelnemers uit Helvoirt van harte welkom!
Met ingang van 1 januari valt ook Helvoirt onder de gemeente Vught. De 55-plussers uit Helvoirt zijn dan ook meer dan welkom om deel te nemen aan het programma van de Winterschool Vught.

Subsidie
Dankzij de subsidie van de Stichting tot Steun voor de Zorg aan Ouderen in `s-Hertogenbosch en de Rabo ClubSupport actie kunnen de deelnamekosten laag gehouden worden. Het vertrouwde kopje koffie of thee met iets lekkers is daar altijd bij inbegrepen.

Programmafolder
In de derde week van december is de programmafolder klaar en wordt bekend aan welke activiteiten je kunt deelnemen. Via het Klaverblad, op www.abzvught.nl en www.ouderensamen.nl word je op de hoogte gehouden wanneer je je kunt inschrijven.