Walk&Talk – 15 september 2021

Bibliotheek Vught en stichting ABZ bieden in Vught werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

Thema: actueel aansprekend CV

Om 9.30 uur laat Evelien van Deursen jullie graag kennismaken met Mindfulness.

Presentatie Mindfulness
Via deze presentatie maak je kennis met mindfulness. Want wat is dat nou precies en wat kan het voor je betekenen voor jou in je zoektocht naar werk en je privéleven?

Mindfulness is een bewezen methode om stress te reguleren en ruimte te geven aan creativiteit. In plaats van te vertellen over mindfulness, laat trainer Evelien je vooral ervaren wat mindfulness is door simpele, korte oefeningen & hoe je deze concreet kunt toepassen tijdens je dag.

Deze presentatie is geschikt voor iedereen die beter wil leren omgaan met stressvolle momenten en pijn. Voor iedereen die er voor open staat meer (zelf)inzicht en bewustzijn te ontwikkelen. Voor iedereen die zijn of haar belemmerende stresspatronen wil doorzien en doorbreken.

Mindfulness zorgt ervoor dat het leven bewuster, intenser en met meer vertrouwen kan worden beleefd. Er is zóveel meer mogelijk dan dat wij denken.

Na deze presentatie:
• Weet je wat mindfulness is
• Heb je inzicht gekregen in de basistechnieken, de thema’s en de effecten van mindfulness
• Heb je ervaren wat mindfulness met je doet
• Kun je thuis direct aan de slag met een krachtige mindful-tool die je meekrijgt

Om 11.30 uur sluiten we de bijeenkomst af. Vanaf 9.00 kun je binnenlopen om 9.30 uur starten we de presentatie. De koffie en thee staat dan klaar.

Omdat er vanwege de coronaomstandigheden slechts beperkte plaatsen beschikbaar zijn is deelname alleen mogelijk na aanmelding per email henriettevanlamoen@huis73.nl
Hopelijk mogen we jullie op 15 september weer verwelkomen.

Mooie ontmoetingen

Walk&Talk biedt laagdrempelige bijeenkomsten voor werkzoekenden waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd worden besproken en waarbij ruimte is voor mensen om te netwerken. Je kunt even los komen van het etiket van ‘werkzoekende’, maar juist ervaringen delen en je horizon verbreden door mooie ontmoetingen met anderen.
Vergroot je netwerk
De Walk&Talk bijeenkomsten vinden elke 3e woensdag van de maand plaats van 9.30 – 11.30 uur in DePetrus in Vught. Het centrale thema wordt behandeld van 9.30- 10.00 uur. Ben je werkzoekend? Wees dan van harte welkom bij deze laagdrempelige bijeenkomsten en laat je informeren. Verruim je netwerk en kennis en grijp de kans om jezelf verder te ontplooien.

Woe 15 september 2021 | DePetrus | Heuvel 2 | 09.00 (inloop) – 11.30 uur |