Walk&Talk met Raoul Rossou over de pitch

Bibliotheek Vught en stichting ABZ bieden in Vught werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan. Op woensdag 15 mei komt Raoul Rossou van De Groeicoach tips geven over het maken van een pitch.
Thema: Pitch
Een onderdeel dat erg belangrijk is als werkzoekende is: hoe kun je kort en krachtig vertellen wie je bent, wat je wilt en kunt en misschien wel het allerbelangrijkste wat jou ‘drijft’. Een pitch dus. Deze pitch kun je gebruiken op LinkedIn, in je brief, tijdens een (sollicitatie) gesprek etc. Raoul Rossou van De Groeicoach komt tips kunnen geven waarmee je aan de slag kunt.
Mooie ontmoetingen
Walk&Talk biedt laagdrempelige bijeenkomsten voor werkzoekenden waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd worden besproken en waarbij ruimte is voor mensen om te netwerken. Je kunt even los komen van het etiket van ‘werkzoekende’, maar juist ervaringen delen en je horizon verbreden door mooie ontmoetingen met anderen.
Vergroot je netwerk
De Walk&Talk bijeenkomsten vinden elke 3e woensdag van de maand plaats van 9.30 – 11.30 uur in DePetrus in Vught. Het centrale thema wordt behandeld van 9.30- 10.00 uur. Ben je werkzoekend? Wees dan van harte welkom bij deze laagdrempelige bijeenkomsten en laat je informeren. Verruim je netwerk en kennis en grijp de kans om jezelf verder te ontplooien.

Woe 15 mei | DePetrus | Heuvel 2 | 09.00 – 11.30 uur |