Walk&Talk met Jeroen van der Harst van het UWV

Bibliotheek Vught en stichting ABZ bieden in Vught werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.
Thema: Omdenken en kansberoepen
Jeroen van der Harst en Dave Smolders van de UWV komen vertellen hoe “Omdenken” je op andere mogelijkheden kan brengen in je zoektocht naar werk. Tevens brengen ze enkele kansberoepen onder de aandacht.
Mooie ontmoetingen
Walk&Talk biedt laagdrempelige bijeenkomsten voor werkzoekenden waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd worden besproken en waarbij ruimte is voor mensen om te netwerken. Je kunt even los komen van het etiket van ‘werkzoekende’, maar juist ervaringen delen en je horizon verbreden door mooie ontmoetingen met anderen.
Vergroot je netwerk
De Walk&Talk bijeenkomsten vinden elke 3e woensdag van de maand plaats van 9.30 – 11.30 uur in DePetrus in Vught. Het centrale thema wordt behandeld van 9.30- 10.00 uur. Ben je werkzoekend? Wees dan van harte welkom bij deze laagdrempelige bijeenkomsten en laat je informeren. Verruim je netwerk en kennis en grijp de kans om jezelf verder te ontplooien.

Woe 20 november | DePetrus | Heuvel 2 | 09.00 (inloop) – 11.30 uur |