Verder aangescherpte maatregelen 14-10-2020

Zoals op de persconferentie bekend is gemaakt zijn de richtlijnen weer verder aangescherpt. Daarnaast is een beroep gedaan op ons om het aantal contacten terug te brengen. Voor onze organisatie was niet direct duidelijk of binnen de richtlijnen het laten doorgaan van cursussen of activiteiten mogelijk is. Vandaar dat we hierover overleg hebben gevoerd met de gemeente Vught.

Vanuit de gemeente is het verzoek gekomen om ons voorlopig te houden aan de maximale groepsgrootte van 4 personen. Hierbij is door de gemeente ook aangegeven dat nog niet alle richtlijnen vanuit de Veiligheidsregio helemaal duidelijk zijn.

Als ABZ hebben wij zowel het belang van ‘educatie en ontmoeting’ als ook de gezondheid van ons allemaal, hoog in het vaandel. Dit heeft geleid tot het volgende besluit.

Vanaf  15 oktober t/m zondag 1 november zullen er geen cursussen of recreatieve activiteiten door ABZ gegeven of gefaciliteerd worden.  In de laatste week van oktober vindt er een tussenevaluatie plaats door het landelijke Outbreak Management Team. Daarnaast zal dan ook vanuit de gemeente meer duidelijk zijn. Op basis daarvan nemen we de beslissing of we in november weer op gepaste wijze kunnen opstarten of niet.

De al geldende maatregelen blijven uiteraard van kracht.

Weer heel veel dank voor uw begrip, we proberen samen met u zo veilig mogelijk de activiteiten aan te bieden.

Team ABZ