Vacature ABZ

Functieprofiel medewerker activiteiten (M/V)
16 uur

 
Doel van de functie
Het uitvoeren en ondersteunen in de organisatie van diverse (dag)activiteiten en cursussen voor kwetsbare doelgroepen, zoals mensen met een beperking en ouderen die behoefte hebben aan sociale contacten. Bij deze activiteiten worden vrijwilligers vaak ingezet, waarvoor jij het aanspreekpunt bent.

Hoofdtaken

 1. Organiseren activiteiten specifieke doelgroepen

ABZ organiseert o.a. cursussen voor mensen met een beperking en een maandelijkse ontmoetingsavond voor deze doelgroep. Hierbij worden naast (professionele) docenten, vrijwilligers ingezet.  Je ondersteunt de coördinator bij de organisatie van de cursussen en activiteiten voor specifieke doelgroepen. Het beschikken over een flinke dosis improvisatievermogen is hierbij een belangrijke voorwaarde.

Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd voor ouderen in het kader van ontmoeting, zoals (w)etenstijd, zomer- en winterschool. Je ondersteunt bij de organisatie van dergelijke activiteiten, die ook soms in de avonduren plaatsvinden.

 1. Administreren van cursussen en activiteiten

Voor de cursussen en activiteiten die je verzorgt, draag je eveneens zorg voor een correcte administratieve verwerking. Hierbij werk je nauw samen met je collega’s van ABZ en waar nodig vul je elkaar aan.

 1. Het voeren van correspondentie /verrichten van secretariële werkzaamheden

Je voert correspondentie met cursisten/deelnemers en eventueel externe relaties. Indien nodig verricht je secretariële werkzaamheden van uiteenlopende aard.

 1. Communicatie/contacten

Je onderhoudt de contacten met deelnemers en vrijwilligers/docenten van ABZ. Je bent makkelijk in de omgang met mensen uit alle lagen en geledingen van de (Vughtse) bevolking. Je hebt ervaring met mensen uit de kwetsbare doelgroepen. Zowel je mondelinge als schriftelijke vaardigheden zijn goed. Je bent accuraat en betrokken.

 Overig

Je werkt in een klein team, dus je ondersteunt elkaar zoveel mogelijk en neemt elkaars taken waar bij afwezigheid van de ander.

Verantwoordelijkheden/bevoegdheden :

Je bent verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van de (dag)activiteiten en cursussen/activiteiten voor mensen met een beperking. Stemt een en ander functioneel af met je collega’s.

 Functie-eisen / competenties

 • MBO
 • Ervaring met het organiseren van activiteiten voor mensen met een beperking en ouderen
 • Ruime ervaring met het werken met vrijwilligers
 • Beschikken over een Beschikken over een goede administratieve vaardigheden
 • Ruime werkervaring met PC en kennis en werkervaring met geautomatiseerde systemen (Excel, Word, Outlook en Windows gestuurde pakketten)
 • Het zelfstandig kunnen voeren van correspondentie en derhalve beschikken over een goede Nederlandse uitdrukkingsvaardigheid, zowel mondeling als schriftelijk
 • Beschikken over goede contactuele vaardigheden
 • Beschikken over een talent voor organiseren en improviseren.
 • Goed in een team kunnen samenwerken

Periode:

Beschikbaarheid op korte termijn. De functie is in eerste instantie van tijdelijke aard tot eind februari 2022. Maar bij geschiktheid is de intentie om het dienstverband voort te zetten.

Stuur je reactie uiterlijk 10 oktober naar: Stichting ABZ, t.a.v. Lidia Riezebos, Heuvel 2, 5261 EE Vught ovv vacature