Inschrijven Winterschool gestart!

Vanaf nu kun je je opgeven voor de activiteiten van de Winterschool die dit jaar voor het eerst georganiseerd wordt door Ouderen Samen en Anders Bezig Zijn (ABZ).

Van 21 december 2017 tot en met 25 februari 2018 worden er maar liefst 14 winterse activiteiten georganiseerd voor 55-plussers in Vught en Cromvoirt. Ga mee op excursie naar het Provinciehuis of luister naar een verrassend lunchconcert in de concertzaal in ‘s-Hertogenbosch. Geef je op voor een wandeling onder begeleiding van een natuurgids of daag jezelf uit met een heuse pubquiz, alléén toegankelijk voor 55-plussers! Zing mee, dans mee, schilder mee of kom genieten van een nostalgische film. Je vindt het allemaal in het programma van de Winterschool. Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven. Dat kan via onze website (onder de Winterschool) of door het ingevulde Inschrijfformulier Winterschool 2018 in te leveren bij ABZ.

De folder en het inschrijfformulier zijn verkrijgbaar op alle bekende adressen, zoals ABZ, de Bibliotheek en de Rode Rik 2.0. Het programma is ook te bekijken via via www.ouderensamen.nl .