Filmmatinée zondag 16 juni

Zondag 16 juni is het  filmmatinée  in DePetrus.

As it is in heaven: Een wereldberoemde dirigent stort in en moet het rustig aan doen. Hij keert terug naar zijn geboortedorp. Hij koopt de oude lagere school in het dorp en maakt langzaam kennis met de bevolking van het dorpje. Zo ontmoet hij de mooie winkelbediende Lena en er springt een vonk over. Daniel krijgt ook bezoek van de pastoor. Deze probeert hem over te halen om eens te gaan luisteren bij het kerkkoor, maar het hoofd van Daniel staat helemaal niet naar muziek momenteel. Mooie ‘gewone’ film met ‘normale’ mensen en een angstige dirigent die van zijn angst af komt en andere mensen het gevoel geeft dat ze meetellen en op mogen komen voor zichzelf.

Tijd:            14.00 tot ong. 16.45 uur

Kosten:      € 5,00  incl. kopje koffie/thee of iets fris

Aanmelden via info@abzvught.nl of 073-6572000 of kom even langs bij DePetrus.  Er zijn 30 plaatsen beschikbaar. Film wordt vertoond op groot tv-scherm in een cursuslokaal.

Geen vervoer? De Seniorenbus rijdt voor de film. De prijs voor leden is €0,50 en voor niet-leden €1,00 per rit. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Bel voor meer informatie de Seniorenbus: 073 – 711 31 91