DO – Mindfulness – 10 september 09.30u

Vrijdag 1 oktober is er weer een DO-bijeenkomst ‘Stressles(s).
DO (Doet Ontmoet) is een initiatief van de GGD in samenwerking met Omarmen (ervaringsdeskundigen armoede), ABZ (Anders Bezig Zijn), het kernteam bestaanszekerheid en Welzijn Vught.

Iedereen heeft wel eens stressvol moment of kent een stressvolle periode in zijn of haar leven. Je hebt (positieve) stress nodig om een optimale prestatie neer te zetten. Maar als de stress langdurig aanhoudt, kan dat je leven negatief beïnvloeden zoals bijvoorbeeld chronische vermoeidheid, depressie, angst stoornissen. Je kan er overspannen van raken of in een burnout belanden. Wil je meer leren over wat stress is en wat het met je kan doen? En vooral hoe je ermee om kunt gaan?

Kom dan op 1 oktober a.s. naar de workshop “Stressles(s)” van Claudia van den Heuvel van Life Change Coaching in de Speeldoos te Vught. Deze workshop leert je wat stress is, wat jou stress oplevert en hoe je hiermee om kunt gaan. Zodat je minder stress en meer rust en energie gaat ervaren in je leven.

Wil jij ook leren om volledig aanwezig te zijn in het hier en nu? Kom dan naar de DO (Doet Ontmoet) bijeenkomst en leer hoe je met behulp van mindfulness bewuster kan leven.

Thema: Mindfulness
Wanneer: vrijdag 1 oktober
Tijd: 09.30 uur
Locatie: Speeldoos Vught
Aanmelden kan via info@welzijnvught.nl of bel 073-6565350