ABZ zoekt docent Bloemschikken vanaf najaar 2020

Vacature docent Bloemschikken

ABZ is een educatief en creatief centrum gevestigd in ontmoetingscentrum ‘DePetrus’ in Vught. Wij bieden een 50-tal cursussen zoals diverse computer-, taal-, beweeg- en creatieve cursussen.
Voor de cursussen Bloemschikken zijn we op zoek naar een vakbekwaam, creatief en sociaal vaardige docent.

Passie, creativiteit, kennis en kunde en dit alles graag willen delen met en overbrengen aan andere volwassenen (veelal 50 plussers) uit Vught e.o. met al hun verrassende persoonlijkheden en soms behoefte aan extra begeleiding. Dat is wat wij zoeken in docenten die hun steentje willen bijdragen aan ABZ.

De cursussen worden momenteel gegeven op:
dinsdag 10.00-12.00u, 12 x per jaar van oktober t/m april ( 1 x per twee weken); 2 groepen
woensdag 09.30-11.30u, 12 x per jaar van oktober t/m april ( 1 x per twee weken); 1 groep
maandag van 19.30-21.30u, 3 of 4 workshops per jaar (kan ook op een andere avond in overleg)

Van de docent verwachten we dat hij/zij creatief is en goed kan omgaan met de doelgroep en hun verwachtingen. Verder dient de docent zelf voor de bloemen en overige materialen te zorgen, beschikking over een auto is daarom noodzakelijk. Op dit moment komen de bloemen van Kwekerij Hooijman uit Vught, waar de docent ze bestelt. De cursisten brengen zelf een vaas of pot mee.

Er worden afspraken gemaakt over het te besteden bedrag voor de inkoop en uiteraard de (onkosten)vergoedingen. De docent ontvangt een vergoeding voor de lesuren, maar vindt het vooral erg leuk om sociaal en creatief bezig te zijn en een steentje bij te dragen aan maatschappelijke participatie in Vught!

Voor informatie: 073 – 657 2000, www.abzvught.nl of info@abzvught.nl
12-02-2020